1 jaar!

Wow we bestaan gewoon 1 jaar. 1 jaar geleden begonnen wij een avontuur (ja zo noem ik het wel) een mooi avontuur, maar zeker geen makkelijk avontuur.

Wij hebben het afgelopen jaar zoveel mee gemaakt, dat het jaar voor ons echt voorbij gevlogen is. Mooie dingen, minder mooie dingen. Nieuwe mensen leren kennen, helaas ook ‘vrienden’ zien gaan. Maar het spreekwoord luid: In ‘slechte’ tijden leer je je vrienden kennen. Nou dat is gelukt in ieder geval! 🙂

De meeste vrienden zijn gelukkig gebleven (anders zou ik nog aan mezelf gaan twijfelen!) en het mooie is… we hebben in dit jaar ook zoveel nieuwe mensen leren kennen! Mensen waar er ondertussen ook al een heel aantal zitten die ook echt vrienden zijn geworden.

Vele ervaringen rijker… welkom in de wereld van het hebben van een winkel! Deze ervaringen zijn niet altijd even positief geweest, maar wel ervaringen waarin wij heel veel geleerd hebben, en gelukkig waren de meeste wel positief!

Nu zaterdag is het gewoon een jaar geleden dat wij ons mooie avontuur begonnen, nog wat onwennig en eigenlijk echt in het diepe gesprongen. Ik sta deze blog nu te typen in mijn winkeltje, en als ik zo om mij heen kijk voel ik niets meer dan trots. Ik zie keihard werken (en niet ik alleen hoor!) en dat zie je ook!
Onze winkel is niet alleen heel erg veranderd qua assortiment (veel uitgebreider) maar we hebben ook een super toffe, mooie website met daarbij behorende webshop. Het is allemaal bij elkaar keihard werken, maar het ook zeker dubbel en dwars waard.

Eerlijk… soms ben ik gewoon echt moe en zou ik wel een week kunnen slapen geloof ik, maar als ik dan weer aan de slag ben in mijn winkel en heb er weer een dag erop zitten met leuke mensen die bij ons binnen komen (en die komen van heinde en verre naar ons toe!! Hoe leuk!!) dan krijg ik daar weer zoveel energie van.

Ik weet nog wel hoe ons openingsweekend was… ik was zo gestresst.. bang dat er niemand zou komen! Nou hoe had ik mij vergist. Het was een top weekend! De leukste mensen, zoveel bloemen, vriendinnen van lang geleden die de moeite namen om gewoon te komen. Het voelde zo goed. En nu gaan we ons eerste jaar afsluiten.. met weer een leuke dag (hopelijk) en weer heb ik stress… stel je voor er komt niemand! Dat zou pas zielig zijn! hahaha

Ach we gaan het wel zien. In ieder geval gaan wij er een borrel op nemen!

Ik wil deze gelegenheid gelijk aannemen om iedereen die er in het afgelopen jaar voor ons was: Familie, Vrienden en zeker alle klanten, heel erg te bedanken voor het vertrouwen in ons. En voor de familie en vrienden… vooral dank voor jullie geduld!!! Ik durf voor komend jaar nog geen beterschap te beloven… want ook dit jaar gaat een jaar worden van keihard werken, vallen, opstaan, leren..

 

Voor nu… dank en ik hoop jullie nog heel lang te kunnen ontvangen in mijn mooie winkel