Om nog even terug te komen op de sauzen uit mijn vorige blog. Hier iets meer informatie over de pasta sauzen van Diacceroni

De sauzen van Diacceroni

Wat is er nu zo speciaal aan onze sauzen. Ten eerste ze zijn puur biologisch maar ook nog eens ambachtelijk bereid. Ze komen dus niet uit de fabriek. Nee onze sauzen worden in de keuken van Agriturismo Diacceroni vers bereid door de kok daar. Ze gaan daarna direct in de potjes en komen onze kant op, zodat u kunt genieten van het echte Toscane.

U zit binnen 15 minuten te genieten van een heerlijke pasta

Tja dan hebben we een potje saus… moet daar dan nog van alles aan toegevoegd worden? NEE, dat is juist het mooie van onze sauzen. Deze zijn kant en klaar, en zo goed op smaak dat u verder niks nodig heeft dan alleen de saus. U kunt natuurlijk altijd toevoegingen doen naar eigen smaak. Maar het is niet echt nodig. Dus heeft u weinig tijd maar wilt u wel lekker eten? Dan kookt u onze heerlijke biologische pasta en bereid een potje saus en klaar.

Bereid volgens een oud familierecept

Wanneer u de pasta bij ons koopt in de winkel of in de webshop geven wij u een briefje erbij hoe u de saus het best kunt gebruiken, makkelijker wordt het niet. Lekkerder ook niet hoor! Wij hebben 2 soorten vlees saus. 1 is de Ragu, dat is gehakt. En 1 is de wild everzwijn. Dit is een echte delicatesse in Toscane. Onze potjes vlees saus zijn gevuld met tenminste 80% vlees. Dus ook voor deze saus geld dat u direct kunt genieten van de saus. De vlees sauzen van Diacceroni zijn bereid met biologisch vlees. En bereid volgens een oud familierecept. Daarnaast hebben we nog een aantal verschillende soorten groente sauzen.

Met Artisjok,

dit is echt een toppertje en gewild bij veel van onze klanten. Hierin zit 50% Artisjok, 45% tomaten, knoflook, peterselie en onze heerlijke biologische olijfolie.

(Dit product bestellen?)

Champignon saus,

Deze saus is super door de pasta, maar ook heerlijk op een crostini! Gewoon lekker koud zo op een broodje daar leent deze saus zich echt perfect voor. 50% champignons, 45% tomaten, peterselie, knoflook en olijfolie.

(Dit product bestellen?)

Vegetarische saus,

Dit is een mix van verschillende verse groenten. Courgette, Wortel, uien, paprika, selderij en tomaten en olijfolie. Deze saus doet het ook geweldig bij een heerlijk stukje vlees.

(Dit product bestellen?)

Prei saus,

Heerlijke saus vol met prei, tomaten, peterselie knoflook, uien, seldrij en olijfolie. Deze saus is ook perfect om door de lasagne te doen. En ook voor deze saus geld dat hij heerlijk is op een stukje brood! Deze saus hebben wij in 2 variaties. Met en zonder tomatensaus.

(Dit product bestellen?)

Porcini,

Hier zit voor 90% echte verse porcini’s in! Deze saus is natuurlijk super door de pasta, maar zeker ook op een heerlijk stukje warm brood. Het echte genieten kan beginnen als u deze saus probeert.

(Dit product bestellen?)

Alle groenten die gebruikt worden in de sauzen van Diacceroni komen uit de moestuin. Na het oogsten van de groenten worden deze direct bereid en in de potjes gedaan.

Buon appetito!!

olijven-met-blad pasta